A finals d’any tornarà l’univers d”Stargate’

Notícies

Pocs mesos després d’anunciar que s’estava començant a desenvolupar ‘Star Trek: Discovery’ també es va fer pública la intenció de fer retornar una altra saga intergalàctica ‘Stargate’. A hores d’ara, la nova sèrie de la franquícia d”Star Trek’ ja s’ha estrenat i cada dilluns els fans es poden delectar amb un nou episodi. Al mateix temps, a poc a poc anem coneixent detalls de la nova ficció de l’univers ‘Stargate’.

MGM es posarà al capdavant de la nova ficció, convertint-se en la primera sèrie digital de la companyia, i ja ha anunciat que la llançarà per Stargate Command, una plataforma digital dedicada exclusivament a l’univers d’aquesta franquícia.

‘Stargate Origins’, com s’anomenarà la sèrie, seguirà a una jove Catherine Langford, el personatge que a la ficció ‘SG-1’ interpreta Elizabeth Hoffman, mentre s’embarca a una aventura inesperada per desvelar el misteri de què hi ha més enllà de l’Stargate per salvar la Terra d’una obscuritat inimaginable.

Ara s’ha fet públic que l’actriu que interpretarà la jove Catherine Langford serà Ellie Gall, qui s’unirà a l’actor Connor Trinneer que interpretarà al seu pare. Trinneer ja el vam veure a la franquícia a ‘Stargate Atlantis’.

‘Stargate Origins’, que arribarà a finals d’aquest any, estarà dirigida per Mercedes Bryce Morgan i escrita per Mark Ilvedson i Justin Michael Terry.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *