’13 Reasons Why’ podria estar renovada per una tercera temporada

Notícies

Segons sembla, l’exitosa ficció de Netflix, ’13 Reasons Why’, hauria renovat per una tercera temporada abans que s’estreni la segona entrega. De fet, la companyia ni tan sols ha anunciat quan llençarà la segona temporada de la sèrie.

D’això, Netflix, no n’ha dit res, ha sigut el mitjà especialitzat RenewCancelTV qui ha informat que diverses de les seves fonts li haurien confirmat la notícia i que tant l’equip tècnic com l’artístic ja coneixen que hi haurà una tercera entrega de la ficció.

Tampoc és una notícia que estranyi tenint en compte l’èxit de la polèmica sèrie en la seva primera temporada que va aconseguir convertir-se en tot un fenomen mundial. La pròxima segona entrega ja anirà més enllà del llibre homònim en el qual es va basar el seu inici. Ara se centrarà en com l’entorn de la malaguanyada Hannah Baker viu la seva absència a través del judici sobre la seva mort.

Així doncs, s’entén que la tercera temporada podria seguir aquesta línia argumental, tot i que encara no s’ha començat a treballar amb ella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *